Carpacciowrap met truffelmayonaise is echt zalig. Een stukje hemel bij ieder hapje. En het is niet eens overdreven! Het is ook makkelijk mee te nemen naar het werk bijvoorbeeld. Niet dat we nu veel naar het werk gaan door het Coronavirus.. Tenminste: ik werk momenteel al 10 weken thuis en de vooruitzichten zijn ook dat dat voorlopig zo blijft. Zoals het er nu naar uit ziet tot september minstens. Tsja. Het is even niet anders.

Maar ook voor thuis is dit natuurlijk hartstikke lekker! Bovendien is het nog super makkelijk te maken ook!

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst kan ik heel kort houden. Voor 1 wrap heb je namelijk nodig:

  • 1 tortilla
  • half pakje carpaccio (in de meeste verpakkingen zitten pijnboompitten, Italiaanse kaas en dressing inbegrepen)
  • rucola
  • 10 gram (1 theelepel) truffelmayonaise

Ja. Dat was het al.

Bereiding:

Ook de bereiding kan ik kort houden. Ik zat te denken om er een heel leuk verhaal van te maken maar ja. Het zijn maar 3 stappen die je hoeft te zetten. Het enige wat je hoeft te doen is:

  1. Smeer 1 theelepel truffelmayonaise uit over je tortilla
  2. Doe de helft van je pakje carpaccio (en dus ook de helft van de pijnboompitten, Italiaanse kaas en dressing) bovenop de tortilla. Vervolgens doe je daarbovenop het plukje rucola.
  3. Nu is het een kwestie van de wrap oprollen en door de helft snijden (dat laatste hoeft natuurlijk niet eens)

That’s it. Kind kan de was doen!

Het is ook heel leuk om de wrap in plakjes te snijden en te serveren op een verjaardag bijvoorbeeld! 🙂 Ik ontvang graag de uitnodiging van je.